KIRKLARELİ / PEHLİVANKÖY - Atatürk İlkokulu

Ock

Irak'ın Kuzeyinde menfur saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için saygı duruşunda bulunduk.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Necmettin AYÇİÇEK'in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Atatürk İlkokulundaki programa, İlçe Kaymakamı Sayın Fatma BALLI, Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman ALTUĞ ve beraberlerindeki Protokol Üyeleri katıldılar. Okul Aile Birliği Üyelerinin hazırladığı resepsiyonun ardından, ilçemizde ikamet etmekte olan emekli öğretmenler ziyaret edildi.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü Anma Günü etkinlikleri, Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saat 09.05 de yapılan saygı duruşunun ardından, 09.30 da başlayan anma programı için Pehlivanköy Atatürk İlkokuluna geçildi. Programa; İlçe Kaymakamı Sayın Fatma BALLI, Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman ALTUĞ, Emniyet Amiri Sayın İbrahim Özgür GÜNAY, Jandarma Komutanı Sayın Murat Ramazan DANACIOĞLU, Protokol Üyeleri, Veliler ve Öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Özel Eğitim sınıfımızın ihtiyacı olan zemin kaplamasını hayırsever bir vatandaşımızın bağışıyla gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yapılan uçurtma şenliği eğlenceli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimizin hazırladığı uçurtmalar, ilçemizin semalarında yükseldi. Velilerimizin de büyük ilgi gösterdiği şenlik, kurum amirlerinin öğrencilere ödüllerini vermesiyle sonlandı.

Akran Zorbalığı seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.